Wil je entreekaarten bestellen voor de voorrondes en/of finales van de NDJK 2018? Wees er dan snel bij, want er zijn maar 400 entreekaarten per datum beschikbaar dus op=op. Je kunt entreekaarten bestellen via de online ticketshop of aan de avond/dagkassa.

Naast de verkoop van entreekaarten kun je ook een van de exclusieve NDJK artikelen bestellen uit onze webshop.

Klik HIER om naar de webshop te gaan.

VOORVERKOOP / ONLINE TICKETSHOP
Voorverkoop van entreekaarten is uitsluitend via de online ticketshop. Er kunnen entreekaarten besteld worden tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorronde of finale. Na deze datum kunnen alleen nog kaarten gekocht worden aan de avond/dagkassa (indien nog beschikbaar).

Klik op de link waarvoor jij entreekaarten wilt bestellen. Je ontvangt, na betaling, meteen een E-ticket in jouw e-mailbox. Neem dit ticket mee en toon het aan de avond/dagkassa. Je kunt het E-ticket ook downloaden naar jouw gsm en dan tonen aan de ingang.

Tickets voorrondes voorverkoop (let op: stopt 1 dag voor de betreffende datum): € 7.50 per stuk. Bestellink: klik HIER

Tickets finales voorverkoop: € 5.00 per stuk (let op: stopt op 06/12 23:59 uur). Bestellink: klik HIER 

EARLY BIRD TICKETS
Wil je verzekerd zijn van entreekaarten voor een voorronde? Koop dan entreekaarten via onze speciale EARLY BIRD actie. Let wel: de Early Bird Tickets zijn voor de voorrondes te bestellen t/m uiterlijk 01 september!

Early Bird Tickets voorrondes: € 5.00 per stuk. Bestellink: klik HIER 

AVOND/DAGKASSA
De aanwezigheid van een avond/dagkassa is afhankelijk van het aantal verkochte entreekaarten in de voorverkoop. Ook zijn de entreekaarten dan duurder. Voorkom dit door jouw entreekaarten via de online ticketshop te bestellen. Tarieven avond/dagkassa voorrondes en finales € 10.00 per stuk.